Blokklépcsők

ALMADA / FARO SETTE / FARO TRIO / SEMPRE / VIETO MISTRO / SEMPRE GRANDO / FOLIO FINO 60  x  30 / GARDENO 40  x  40 / NEXUS / SEMPRE MISTRO / GRANDO / URBANO

Csúszásmentes, komfortos és kényelmes méretezésű blokklépcsőink megfelelő kiegészítői minden térkő felületnek. A kertet, az épületet és az utakat méretpontosan, letisztult vonalakkal egyesítik. Kiegyenlítik a magasságkülönbségeket és mozgalmassá teszik a körülötte levő környezetet. Felületükben, alakjukban és színükben tökéletesen igazodnak minden térkő rendszerünkhöz és további kreatív lehetőségeket rejtegetnek a klasszikusan moderntől a rusztikusig, a dekoratív dísztől a rejtett feljáróig. A közösségi városképnek is fontos eleme a lépcső: tagolja és összeköti a különböző tereket, parkokat, sétányokat.

A „STANDARD” kivitelű BLOKKLÉPCSŐ elemek az ALMADAFARO SETTEFARO TRIOSEMPREVIETO MISTROSEMPRE GRANDOFOLIO FINO 60 x 30GARDENO 40 x 40NEXUSSEMPRE MISTROGRANDO és URBANO termékcsalád sima, illetve strukturált felületű köveihez lett kialakítva. A szürke alapszín és a rendelhető három árnyalt szín nem hagy kívánnivalót maga után.

Blokklépcső színek

Blokklépcsők - Műszaki adatok

térkő / jelölés méret (h x sz) fellépő súly / db
1 BLOKKLÉPCSŐ
100 x 40 cm
15 cm
140 kg